Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Discuţii generale :: PC
 
<< Previous thread | Next thread >>
isoHunt se inchide!!!Torentele dispar incet dar sigur.
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
Nexus
Sun Oct 20 2013, 09:57am
Guest

Celebrul site de torrente a fost de acord sa plateasca o amenda uriasa.

Unul dintre cele mai importate site-uri de torrente, isoHunt, se inchide si le va plati studiourilor de la Hollywood suma de 110 milioane de dolari. Asta prevede intelegerea semnata de proprietarul isoHunt, Gary Fung, si The Motion Picture Association of America.
"Intelegerea aceasta este un important pas inainte in sesizarea potentialului enorm al Internetului ca o platforma pentru comert legitim si inovatie", a spus CEO-ul MPAA, Chris Dodd, intr-o declaratie.
"E trist sa-mi vad copilul ca pleaca. Dar am dus o lupta buna, am terminat cursa si am ramas increzator. 10,5 ani de isoHunt au fost o lunga calatorie dupa standardele oricarui business si o eternitate dupa standardele startupurilor de pe Internet. A inceput ca un hobby in programare, in timpul zilelor mele la universitate, si a ajuns atat, atat de mult. A fost o experienta de invatat mult peste ce mi-am imaginat. Am facut tot ce am putut promovand beneficiile sociale ale BitTorrent si ale file sharingului, ale cautarii si ale culturii de sharing in esenta ei, dar e timpul pentru mine sa merg mai departe spre nou idei de software si proiecte", a spus Gary Fung pe pagina lui.

Reprezentantul studiourilor de film americane spune ca inchiderea isoHunt trebuie sa fie un semnal de alarma pentru toti cei care pirateaza industria cinematografica, scrie tnw.    
Back to top
ciury
Mon Oct 21 2013, 10:30am
Registered Member #383
Joined: Mon Aug 12 2013, 03:12pm
Posts: 72
Thanked 3 time in 3 post
bulangii....ideea e asa....cine vrea original isi cumpara cine nu ia moca dar nu e original.....un film vazut la cinema nu este acelasi lucru cu un film vazut pr proiector acasa nici calitatea imaginii nici atmosfera nici nimic.....la fel si cu muzica....un cd original nu se compara cu nici o replica fie ea compresata sau nu...melodiile de pe net au un efect ....;la fel cu programele etc....deci era loc pentru toata lumea ...dar mai putini bani pentru productori care chiar si asa erau bogati
Back to top
Nexus
Mon Oct 21 2013, 10:58am
Guest Si uite asa vor pune monopol! marile companii.
Back to top
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}