Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Yamaha :: Tyros4
 
<< Previous thread | Next thread >>
Ajutor Yamaha Tyors4
Go to page  1 [2] 3
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
ciury
Mon Oct 28 2013, 09:39am
Registered Member #383
Joined: Mon Aug 12 2013, 03:12pm
Posts: 72
Thanked 3 time in 3 post
Uite un set complet t4 de aici de pe site, intri pe link si dai download

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.

apoi dezarhivezi si bagi in clapa pui ce se termina in .sty la style ce se termina in tvn, sau uvn la voice
Back to top
cosma1969
Mon Oct 28 2013, 01:35pm
Guest Perfect. Cu siguranta este un set bun, daca e de la Iulika.
Back to top
cosma1969
Tue Oct 29 2013, 09:54pm
Guest Costele asa functioneaza la Tyros. Ai luat ritmurile si spui ca nu se vad?....Vrei sa vezi un rithm si sa lucri cu el?...foarte important sa apesi pe DISPLAY-ul clapei, sectiunea STYLE...te duci si cauti STYLE, clapa le vede acolo unde mergi sa le cauti.... Vrei REGISTRATION?...la fel. selectezi pe display REGISTRATION....Vrei PAD-uri?....la fel, trebuie sa selectyezi pe display, ceea ce iti trebuie, si clapa ti le da......Deci, nu poti cauta un style, daca tu ai selectat SONG....cand mergi sa cauti style, clapa nu vede decat SONG-urile....TREBUIE SA SELECTEZI CEEA CE VREI SA ITI DE-A CLAPA....Incep sa ma sperii, ca pare ca iti scapa chestii simple....jocul inca nu a inceput....ai de butonat cat de cat pe clapa, si cand o sa intelegi, o sa iti placa la nebunie....asta imi place la Tyros, ca desi e de butonat, rezultatul este de la plus 50 in sus.....La alte branduri, care te rup in editare, dupa ce esti rupt, trebuie sa mai lucri pentru final, dar de data asta de la minus 50...esti mult sub zero...nu suna.
Back to top
costel_bcn
Tue Oct 29 2013, 10:35pm
Registered Member #576
Joined: Tue Oct 22 2013, 11:45am
Posts: 10
Thanked 0 time in 0 post
Buna seara! Nu am reusit sa le deschid. Am dat format la stic cu clapa apoi am pus sticul iarasi la calculator am copiat cele doua archive pe care le-am descarcat Ritmuri ptr toate modele yamahapsr730-tyros so Orchestra moldova si inca unul care mi la cadorisit yamaha cind am cumparato Mixed- Choir am pus sticul la orga am dat in Function dupa aia Pack Instalacin si mi-a aratat cele trei archive pe care sint in stic pe ala care mi l-au dat ei am dat clik si sa instalat astea doua nu vrea. La cel cu orchestra moldova imi apare o carpeta jos de culoare portocalie iar in cea cu ritmuri ptr toate modele apar cele trei cuvinte A-PAD B-REG C-SET ira daca dau in A,B,C apare carpeta portocalie cu unul din cele trei cuvinte. Am contactat si yamaha de aici din spania si mi-au trimis un Packs Eastern Eu dar nu e valabil ptr tyros 4 numai ptr PSR-s 950. Ma intreb daca nu o fi calculatorul de vina sa nu deschida bine fisierele ca si cu cd-ul de la clapa nu am putut sa-l deschid ptr ca e un IMac-lion . Va multumesc din suflet ca incercati sa ma ajutati
Back to top
karma
Tue Oct 29 2013, 11:02pm
Registered Member #300
Joined: Wed Jul 10 2013, 11:33pm
Posts: 61
Thanked 3 time in 2 post
costel_bcn wrote ...

Buna seara! Nu am reusit sa le deschid. Am dat format la stic cu clapa apoi am pus sticul iarasi la calculator am copiat cele doua archive pe care le-am descarcat Ritmuri ptr toate modele yamahapsr730-tyros so Orchestra moldova si inca unul care mi la cadorisit yamaha cind am cumparato Mixed- Choir am pus sticul la orga am dat in Function dupa aia Pack Instalacin si mi-a aratat cele trei archive pe care sint in stic pe ala care mi l-au dat ei am dat clik si sa instalat astea doua nu vrea. La cel cu orchestra moldova imi apare o carpeta jos de culoare portocalie iar in cea cu ritmuri ptr toate modele apar cele trei cuvinte A-PAD B-REG C-SET ira daca dau in A,B,C apare carpeta portocalie cu unul din cele trei cuvinte. Am contactat si yamaha de aici din spania si mi-au trimis un Packs Eastern Eu dar nu e valabil ptr tyros 4 numai ptr PSR-s 950. Ma intreb daca nu o fi calculatorul de vina sa nu deschida bine fisierele ca si cu cd-ul de la clapa nu am putut sa-l deschid ptr ca e un IMac-lion . Va multumesc din suflet ca incercati sa ma ajutati

Ai extras arhivele cu winrar? pune pe stik folderele din arhive
Back to top
cosma1969
Tue Oct 29 2013, 11:36pm
Guest Costele, pe mine personal m-ai spart. pune si dumneavoastra punct, cu Litera mare cu Alineat, de virgula nu e nevoie va inteleg.hahahahahah....tu explici despre stick-ul care ne intereseaza, si sari la pakul de la Yamaha....nu mai stiu....Iti sugerez sa explici DOAR despre setul ce l-ai luat de aici. Cand deschizi folderele din SET pe PC, le vezi?....ar trebui sa vezi ce ai pe fiecare.
Back to top
cosma1969
Tue Oct 29 2013, 11:45pm
Guest ...apropo de PSR-S950.....eu am avut ritmuri de la PSR-S950 si merg pe Tyros 4....orice citeste Tyros 4
Back to top
costel_bcn
Tue Oct 29 2013, 11:45pm
Registered Member #576
Joined: Tue Oct 22 2013, 11:45am
Posts: 10
Thanked 0 time in 0 post
Imi pare rau ca va stresez nu sint atit de inghesuit dar e prima data cind am acces la asa ceva si ma depaseste. Am vrut sa spun ca cele doua nu le pot deschide si ala de la ie sa deschis foarte simplu si sa instalat. Am extras archivele unul era zip si altul rar apoi le-am copiat pe stic decomprimate .Va doresc noapte buna si multumesc ptr. tot
Back to top
cosma1969
Tue Oct 29 2013, 11:52pm
Guest Costele, tu ai luat doar ritmuri de la Yamaha PSR 730?...spune exact titlul la ceea ce ai luat de pe site. Ca o sa iau si eu ca sa vad ce este inauntru.....ceva nu e clar...ce cauti tu la Pack Instalation?...nu ne stresezi, pe mine personal, deloc....Doar ca esti un nous nascut, care a trecut la sarmale, inainte sa bea lapte....este timp, daca esti calm...dar este nevoie sa explorezi si singur ca sa intelegi...o sa treaca ceva timp pana ai sa bati in cuie preferintele tale...ai sa stergi, ai sa repui, si tot asa pana la un rezultat.....deci, spune ce ai DOWNLOADat.
Back to top
costel_bcn
Sun Nov 03 2013, 07:29pm
Registered Member #576
Joined: Tue Oct 22 2013, 11:45am
Posts: 10
Thanked 0 time in 0 post
Buna!!Am descarcatSET IULIK YAMAHA TYROS 4 (Vechi 2012) {parola: iuliktulcea set 1} l-am decomprimat si l-am pus pe stic am intrat apoi pe clapa l-am cautat mi-l arata dar tot asa nu se deschide garantat nu fac eu ceva bine!
Salutari
Back to top
Go to page  1 [2] 3  

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}