Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Discuţii generale :: Ştiri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Lovitură pentru toţi utilizatorii Youtube
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
karma
Mon Dec 30 2013, 10:05am
Registered Member #300
Joined: Wed Jul 10 2013, 11:33pm
Posts: 61
Thanked 3 time in 2 post

Google pregăteşte un serviciu pe bază de abonament pentru unele dintre canalele video ale platformei online de videoclipuri YouTube, în scopul finanţării unei game mai largi de conţinut şi [cenzurat]ăugarea unei a doua surse de venituri, relatează Financial Times. Măsura la care se lucrează de mai multe luni ar putea fi anunţată cel mai devreme în această săptămână şi s-ar putea aplica pentru până la 50 de canale YouTube, au declarat surse Google.
Utilizatorii se vor putea abona la fiecare canal pentru minim 1,99 dolari pe lună. Serviciul de abonare va permite operatorilor de canale să realizeze conţinut precum show-uri TV şi filme, a spus o sursă apropiată Google.
Publicitatea pe YouTube şi alte platforme video concurente a crescut rapid, dar reprezintă două o mică parte din bugetele de televiziune.

Publicitatea online, pe acest segment, va creşte de la 2,93 miliarde de dolari la 4,14 miliarde de dolari în 2013, estimează eMarketer, dar va reprezenta numai 2,4% din cheltuielile totale cu publicitatea. YouTube atrage cea mai mare parte a acestor venituri. Pivotal Research estimează că veniturile din publicitate ale YouTube vor urca de la 1,3 miliarde de dolari anul trecut la 2 miliarde de dolari în acest an, în timp ce Bernstein Research anticipează că aceste venituri vor avansa la peste 15 miliarde de dolari în următorii câţiva ani, la un nivel similar cu cele ale CBC şi Viacom.
YouTube a precizat pentru Financial Times că nu are nimic de anunţat în privinţa abonamentelor la canalele video, dar că vrea să creeze o platformă pe bază de abonament care ar putea aduce mai mult conţinut pe YouTube.
Între partenerii YouTube se numără Howcast, World Wrestling Entertainment, The Onion and Machinima şi nu este clar care canale s-au înscris pentru noul serviciu.

Canalele de televizune prin cablu şi satelit sunt interesate de serviciul pe bază de abonament al YouTube pentru a obţine venituri din show-uri mai vechi şi programe noi, a spus o sursă. YouTube, care a depăşit un miliard de utilizatori pe lună, a propus deja in 2011 o serie de canale tematice gratuite, o modalitate de a pregăti terenul pentru crearea canalelor pe baza de abonament. Platforma online a fost înfiinţată în 2005 de trei foşti angajaţi ai PayPal, iar în noiembrie 2006 a fost cumpărată de Google.

Sursa

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.

   
Back to top
ciury
Mon Dec 30 2013, 03:36pm
Registered Member #383
Joined: Mon Aug 12 2013, 03:12pm
Posts: 72
Thanked 3 time in 3 post
si daca inregistrez un show si il pun pe youtube o sa fie la fel ca inaite cu tot cu restriictiile lor.....
Back to top
FaSiMi
Sun Jan 05 2014, 06:29pm
Registered Member #12
Joined: Fri Mar 22 2013, 08:53pm
Posts: 195
Thanked 19 time in 13 post
Google va deveni tot mai puternic, mi-am imaginat ca asa se va intampla cu Youtube si Facebook.Google cred ca vor ramane cei mai seriosi. Facebook au inceput sa se foloseasca de mesajele postate in reteaua de socializare pentru a afla ce reclame sa arunce pe piata.
Back to top
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}