Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Yamaha :: Tyros 5
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha Tyros 5 play multi set samples? (realitate?)
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
karma
Sat Jan 11 2014, 10:47am
Registered Member #300
Joined: Wed Jul 10 2013, 11:33pm
Posts: 61
Thanked 3 time in 2 post

Yamaha Tyros 5 poate citi samplere din mai multe seturi? fara ca aceste sturi sa fie incarcate in clapa?    
Back to top
Iulica ∮ korg
Sat Jan 11 2014, 11:13am
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59pm
Posts: 392
Thanked 272 time in 160 post
Exista un programel UVI CREATOR pentru tyros 3/4/5. Dupa cum am inteles de pe

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.

Pui tonurile UVN si UVD ( adica alegi din mai multe librarii tonurile care doresti ) si le pui intro cartela aparte , dupa ce cu ajutorul acelui softulet , creezi fisierul UVI , Nustiu acum pasii necesari pentru folosirea progr. dar voi mai face o cautare si voi reveni cu mai multe detalii.

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.

aici se mai vorbeste despre acest program ,

Sper sa fie de folos !

[ Edited Sat Jan 11 2014, 11:24am ]
Back to top
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}