Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Discuţii generale :: Probleme şi rezolvări
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha Tyros 2 nu mai boot-eaza.
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
FaSiMi
Thu Jan 16 2014, 08:04PM
Registered Member #12
Joined: Fri Mar 22 2013, 08:53PM
Posts: 195
Thanked 19 time in 13 post

Nu mai booteaza yamaha tyros 2, se apriinde ecranul alb si nu trece mai departe. aveti ideie ce ar putea fi de vina? hardul, ramul?    
Back to top
FaSiMi
Thu Jan 16 2014, 09:22PM
Registered Member #12
Joined: Fri Mar 22 2013, 08:53PM
Posts: 195
Thanked 19 time in 13 post
Sa rezolvat, era HDD defect.
Back to top
Iulica ∮ korg
Fri Jan 17 2014, 12:14AM
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59PM
Posts: 392
Thanked 272 time in 160 post
FaSiMi , Vreau sa stiu daca HDD era deja utilizat pe Tyros 2 sau este un HDD montat pentru prima data .! Cum ai inteles ca este un HDD cu defect ?

Back to top
FaSiMi
Fri Jan 17 2014, 12:42AM
Registered Member #12
Joined: Fri Mar 22 2013, 08:53PM
Posts: 195
Thanked 19 time in 13 post
Haedrdul era instalat, folosit si la start nu se mai pornea clapa, ramanea aprins ecranul alb.Aparea sigla Yamaha corporation si nu trecea mai departe.
Back to top
Iulica ∮ korg
Fri Jan 17 2014, 12:53AM
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59PM
Posts: 392
Thanked 272 time in 160 post
FaSiMi wrote ...

Haedrdul era instalat, folosit si la start nu se mai pornea clapa, ramanea aprins ecranul alb.Aparea sigla Yamaha corporation si nu trecea mai departe.


Ai schimbat HDD sau ai pornit tyrosul fara HDD ? De unde stii ca era defect HDD ?
Back to top
FaSiMi
Fri Jan 17 2014, 12:56AM
Registered Member #12
Joined: Fri Mar 22 2013, 08:53PM
Posts: 195
Thanked 19 time in 13 post
Am scos hardul si a functionat corect, doar ca samplerele au fost incarcate de pe un stick usb. urmeaza sa vedem unde gasim un hard pentru tyros pe ide
Back to top
Iulica ∮ korg
Fri Jan 17 2014, 01:07AM
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59PM
Posts: 392
Thanked 272 time in 160 post
incearca sa faci update la tyros , ( cu hdd instalat ) vezi daca asa se porneste sau se blocheaza ? In privinta HDD , vezi

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.

alte modele ar putea sa nu le poti FORMATA pe tyros 2 . cum deja s-a intimplat la un prieten.
Back to top
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

Adnow


Ultimele fişiere încarcate

(Freeware:)
Style converter Tyros4 to all yamaha format
Author: Iulica ∮ korg
[more...]
Date: 09 Oct : 08:28
Filesize: 313.54 kb
Total Downloads: 0

(Korg:)
KMP din juzisound 2
Author: Iulica ∮ korg
[more...]
Date: 09 Oct : 08:27
Filesize: 31.58 mb
Total Downloads: 0

(Korg:)
KMP din juzisound 1
Author: Iulica ∮ korg
[more...]
Date: 09 Oct : 08:26
Filesize: 58.29 mb
Total Downloads: 0

(Korg :)
SET KORG PA900
Author: KROMEKDAVID5
[more...]
Date: 09 Nov : 09:11
Filesize: 2.15 mb
Total Downloads: 0

(Korg :)
Style interne korg pa3x
Author: Iulica ∮ korg
[more...]
Date: 19 Sep : 15:56
Filesize: 7.63 mb
Total Downloads: 0



{+}