Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Yamaha :: Tyros2
 
<< Previous thread | Next thread >>
cum fac bank memory pt tyros 2
Go to page  [1] 2
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
fomfi
Sat Mar 08 2014, 05:02pm
Registered Member #727
Joined: Sun Dec 08 2013, 12:13pm
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post

cum fac sa imi apara un nou set de spatii unde sa imi pot pune noi ritmuri si sa le fac dupa cum vrea eu??    
Back to top
Iulica ∮ korg
Sat Mar 08 2014, 08:01pm
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59pm
Posts: 393
Thanked 272 time in 160 post
Fomfi, nu se intelege bine, ce vreai sa afli, dar incerc sa-ti explic dupa cum am inteles : Pentru creare Registry Bank tyros - alegem tonul care ne place de pe categoria VOICE din partea dreapta a clapei : bine inteles pe PART SELECT respectiv Right1,2,3 . Pentru salvarea Bankului tinem apasat pe MEMORYsi pe Registry Memory respectiv de la 1 - 8 .In privinta setului de spatiu pentru styleuri, Cred ca vrei sa zici : cum sa salvezi si unde style editate de tine . creem o cartela pe HD cu denumirea pe care o alegem noi de ex:Style populare sau la alegerea fiecarui.si copiem acolo style pe care le-am editat cu samplerele din setul nostru de pe clapa. cred ca am spus cite ceva de folos ,daca nu te rog sa te explici mai bine , ce si cum vrei sa faci :ym:
Back to top
fomfi
Wed Mar 12 2014, 08:32pm
Registered Member #727
Joined: Sun Dec 08 2013, 12:13pm
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post
eu am 2 registre cu cate 8 ritmuri fiecare ....acestea au fost facute de catre un angajat de la fly music ....eu vreau sa imi fac un registru pe care sa nu am nimic ...adica sa imi pun doar ritmurile iar apoi sa imi pun Voice.....sper sa fiu inteles acum
Back to top
Iulica ∮ korg
Wed Mar 12 2014, 08:42pm
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59pm
Posts: 393
Thanked 272 time in 160 post
Alegi ritmul dorit : dupa asta alegi voice , si apesi pe MEMORY si RIGHT 1-3 de la Part select. atunci te v-a intreba vrei sa salvezi ? YES . Apoi pe MEMORY si REGISTRATION MEMORY 1-8 impreuna si vei salva ritmul cu voice dorit impreuna .

Cred ca de asta ai nevoie.

[ Edited Wed Mar 12 2014, 08:43pm ]
Back to top
fomfi
Fri Mar 14 2014, 08:54am
Registered Member #727
Joined: Sun Dec 08 2013, 12:13pm
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post
nu ati inteles sa o luam usor deci Tyros 2 are 8 spatii pe care pot eu sa imi pun ritmuri sau ce imi pun eu dar cum fac sa imi apara un registru noi pe care de la 1 la 8 sa nu am nimic???
Back to top
DanReTy
Fri Mar 14 2014, 09:28am
Registered Member #392
Joined: Sun Aug 18 2013, 02:25pm
Location: Medias
Posts: 119
Thanked 41 time in 31 post
fomfi wrote ...

nu ati inteles sa o luam usor deci Tyros 2 are 8 spatii pe care pot eu sa imi pun ritmuri sau ce imi pun eu dar cum fac sa imi apara un registru noi pe care de la 1 la 8 sa nu am nimic???


ca sa-ti faci un bank nou faci asa;(Eu asa fac la ty 1)De pe ecran de butonul J unde scrie REGISTRATION BANK apesi pe el si de butonul NEXT de sus te duci unde vrei sa creezi bank-ul
si de pe ecran alegi NEW adica un nou folder ii dai un nume si OK .
Back to top
fomfi
Fri Mar 14 2014, 09:50am
Registered Member #727
Joined: Sun Dec 08 2013, 12:13pm
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post
multumesc o sa incerc
Back to top
fomfi
Fri Mar 14 2014, 10:02am
Registered Member #727
Joined: Sun Dec 08 2013, 12:13pm
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post
puteti face un video va rog ca nu merge dupa cat am inteles eu
Back to top
Iulica ∮ korg
Fri Mar 14 2014, 05:01pm
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59pm
Posts: 393
Thanked 272 time in 160 post
fomfi wrote ...

puteti face un video va rog ca nu merge dupa cat am inteles eu



Voi incerca sa fac un video, Dar daca faci asa cum am zis eu mai sus, este la fel . Oricum dupa ce ai umplut acele 8 bankuri cu ce ai dorit tu , este destul sa intri si sa alegi un alt bank deja existent. Si automat te v-a intreba " vrei sa salvezi bankul nou ?" YES si mai departe.
Back to top
elgi
Fri Mar 14 2014, 06:07pm
Guest New Folder nu are nicio treabă cu noul banc.
Treaba merge mult mai simplu:
- ai primul registration bank plin, te duci la butonul J, de jos dai SAVE, dai altă denumire faţă de primul şi ţi-l salvează alături de cel existent deja, cu noul nume;
- memorezi alte ritmuri, tonuri, HDR, etc. şi salvezi peste a doua bancă;
- dacă te deranjează faptul că ai toate 8 şi tu vrei să ai doar primele 5, să zicem, faci aşa: după ce ai salvat banca a doua, dai J, de jos dai EDIT şi îţi apar cele 8 sub-bănci din acel registration, dai DEL şi alegi care vrei să le ştergi, OK; tot de aici putem denumi şi da iconuri diferite la fiecare din cele 8 sub-bănci (ca să nu ţin minte ce am acolo, scriu la 1 - Horă rară; 2 - Horă mai puţin rară; 3 - Horă puţin mai deasă decât aia rară... şi tot aşa);
- apoi salvezi din nou banca şi asta e tot.
Succesuri!
Back to top
1 User said Thank to for this Post :
 Cuslea_FM (15 Mar : 00:45)
Go to page  [1] 2  

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}