Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: KORG Pa Arrangers :: KORG Pa 80, 60, 50
 
<< Previous thread | Next thread >>
Meniu KORG PA50
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
delfy
Wed Jan 14 2015, 08:03PM
Registered Member #240
Joined: Sun Jun 16 2013, 11:57PM
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post

Salut. Acum 2 zile mi-am cumparat un korg pa50 si nu stiu sa modific unele functii din meniu. 1 Clapa are un program instala cu tonuri si ritmuri de populara, manele, usoara, etc. Cum pot salva acest program pe discheta? si cum instalez unul nou?
2. Cand dau start la un ritm si schimb acordurile se mai aude un ton pe fundal si nu stiu cum sa opresc acest ton. Daca opresc SPLIT se aud doar tobele.    
Back to top
Iulica ∮ korg
Wed Jan 14 2015, 08:08PM
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59PM
Posts: 392
Thanked 272 time in 160 post
Pentru dezactivarea sunetului de fundal cum ai zis ,cred ca tre sa debifezi butonul LOWER, il gasesti in dreapta linga display, unde sint si UPER1-2-3. sau de la CHORD SCANNING ,la fel butonul Lower.

[ Edited Wed Jan 14 2015, 08:11PM ]
Back to top
1 User said Thank to Iulica ∮ korg for this Post :
 delfy (18 Jan : 00:57)
delfy
Thu Jan 15 2015, 08:52AM
Registered Member #240
Joined: Sun Jun 16 2013, 11:57PM
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post
Multumesc pentru ajutor. Am reusit sa il opresc dar daca schimb alt ritm acesta porneste din nou. Nu se poate din meniu sa opresc aceasta vioara ? sau sa dau volumul pe mute? La punctul 1 nu cred ca am explicat prea bine ceea ce doresc. Am salvat pe discheta programul, dar la PROGRAM/PERFORMANCE am tonuri si ritmuri gata pregatite pe fiecate buton de la 123...0 si as vrea sa stiu daca schimb programul si vreau sa il bag din nou pe acesta , mai gasesc aceste tonuri si ritmuri asezate unde au fost?
Back to top
Iulica ∮ korg
Thu Jan 15 2015, 10:54AM
Registered Member #11
Joined: Fri Mar 22 2013, 05:59PM
Posts: 392
Thanked 272 time in 160 post
Daca a fost salvat tot setul,cu performante,style da se incarca exact cum este.
Back to top
delfy
Sat Jan 17 2015, 10:47AM
Registered Member #240
Joined: Sun Jun 16 2013, 11:57PM
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post
Am reusit sa salvez programul si sa instalez altul nou. Nu mi-a placut cel pe care l-am instalat, si m-am hotarat sa incarc inapoi vechiul program, dar a aparut o PROBLEMA. In USER2 din partea stanga la STYLR nu mai imi merge nici un ritm. Le afiseaza pe toate 16 dar cand il selectez imi apare o fereastra cu "Style Select Failed! Press Exit". Inainte de a schimba setul cu care a venit clapa mergea. Am incarcat si alte seturi si am aceeasi problema la USER2. Care ar fi problema, sau ce as putea sa fac sa mearga din nou?

[ Edited Sat Jan 17 2015, 10:48AM ]
Back to top
monden
Sat Jan 17 2015, 11:16AM
monden
Registered Member #915
Joined: Thu Feb 13 2014, 08:23AM
Posts: 138
Thanked 42 time in 33 post
reseteaza clapa. Instaleaza din nou sistemul de operare dar la restart formateaza si SSD clapei, apoi instaleaza si resursele.

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.

1.Salveaza pe SDcard GLOBAL, PERFORM, PROGRAM si STYLE,adica tot directorul ALL (cu user style-uri si perform-uri)2.Dezarhiveaza Pa50_os.zip, baga stick usb la PC si deschide Pa50_os.exe( dublu clik)(acum iti copiaza sistemul de operare pe USB la PC.) Atentie: nu floppy extern!2.Dezarhiveaza Pa50_res.zip, pregateste 5 dischete goalebaga prima discheta, deschide Pa50_res_dsk1.exe( dubluclik)(si iti copiaza prima discheta cu resurse)cand a terminat baga urmatoarea goala si da-i pePa50_res_v3_dsk2.exesi tot asa pana la Pa50_res_v3_dsk5.exe(nu uita sa scrii pe discheta numerele,sa le stii ordinea)3.Acum inchide clapa, baga prima discheta,cu sistemul de operare si deschide-o sa-ti instaleze sitemul de operare (intre timp sa nu apesi pe clape)Cand s-a terminat scoate discheta, inchide clapa si redeschide-o.
4.Baga prima discheta cu resurse, dupa care da-i DISK ->UTILITIES -> RestoreDataiti copiaza resursele de pe discheta 1 dupa care o sa-ticeara urmatoareacand se termina scoate discheta, inchide clapa si redeschide-o.5.Apoi baga discheta prima cu GLOBAL, PERFORM, PROGRAM siSTYLE,si da-i load la tot set-ul nume.SETcand se termina scoate discheta si gata.
Asa se face instalarea OS. Am avut si eu mai demult PA 50 si PA 80 si m-am lovit si eu de asemenea probleme.Cred ca am povestit corect modalitatea de instalare, acum nu mai am clapa si ti-am spus din ce stiam eu ca faceam. Inca ceva.. cand faci disketele pentru instalare sa le formatezi mai intai deoarece chiar daca disketa este noua tot poate sa-ti faca probleme.

Discketele copy-ele pe SD clapei. este aceiasi procedura ca si la korg pa 50 cu FDD
Back to top
1 User said Thank to monden for this Post :
 delfy (18 Jan : 00:55)
delfy
Sun Jan 18 2015, 12:56AM
Registered Member #240
Joined: Sun Jun 16 2013, 11:57PM
Posts: 14
Thanked 0 time in 0 post
Am instalat OS si acum functioneaza perfect. Multumesc pentru timpul si ajutorul acordat.
Back to top
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

Adnow


Ultimele fişiere încarcate

(Freeware:)
Style converter Tyros4 to all yamaha format
Author: Iulica ∮ korg
[more...]
Date: 09 Oct : 08:28
Filesize: 313.54 kb
Total Downloads: 0

(Korg:)
KMP din juzisound 2
Author: Iulica ∮ korg
[more...]
Date: 09 Oct : 08:27
Filesize: 31.58 mb
Total Downloads: 0

(Korg:)
KMP din juzisound 1
Author: Iulica ∮ korg
[more...]
Date: 09 Oct : 08:26
Filesize: 58.29 mb
Total Downloads: 0

(Korg :)
SET KORG PA900
Author: KROMEKDAVID5
[more...]
Date: 09 Nov : 09:11
Filesize: 2.15 mb
Total Downloads: 0

(Korg :)
Style interne korg pa3x
Author: Iulica ∮ korg
[more...]
Date: 19 Sep : 15:56
Filesize: 7.63 mb
Total Downloads: 0



{+}