Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Discuţii generale :: Ştiri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Facebook, în centrul atenției autorităților europene de protecție a datelor
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
Tyros 5
Sun Apr 19 2015, 08:17pm
Registered Member #989
Joined: Thu May 08 2014, 10:45am
Posts: 102
Thanked 33 time in 24 post

Comisia națională de informatică și libertăți în Franța a declarat că mai multe autorități pene de protecție a datelor lansează anchete asupra politicii de confidențiale, principala rețea cercetată fiind Facebook.

Rețeaua americană de socializare se află în centrul unor dezbateri privind politica de confidențiale, astfel încât „există o acțiune colectivă concertată între cinci autorități pene, Franța, Belgia, Germania, Olanda și Spania, care vor coordona acțiuni la nivel național sub responsabilitatea Olandei”, spune președintele Comisiei, Isabelle Falque-Pierrotin.

Autoritățile de protecție a datelor s-ar putea mai ales interesa de creșterea transferului de date între mai multe aplicații, cum ar fi Instagram sau Whatsapp, scrie Agerpres.

În ceea ce privește rețeaua Facebook, Falque-Pierrotin susține că „am tras concluzia că este absolut necesar să existe un grup de lucru comun și să se facă schimb de informații”.

La rândul lor, reprezentanții Facebook spun că rețeaua „și-a actualizat recent regulile și politica de confidențialitate pentru a le face mai clare și concise” și s-a declarat „încrezătoare că aceste actualizări sunt conforme legii”.    
Back to top
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}