Forums
Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Discuţii generale :: PC |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce SSD sa cumpar? in 2015 pentru Laptopul meu? |
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
|
Author | Post | ||||
monden |
| ||||
monden![]() | Ce SSD sa cumpar in 2015? care sunt criteriile de a opta pentru un SSD raport calitate bun. Din moment ce stau mai mult de 10 ore pe zi pe laptop, investim si in el nu? din ce m-am documentat pe net am ales urmatoarele modele interesante. Flash SSD Kingston V300 2.5, 120GB, SATA 3 Rata de transfer la citire (MB/s):555 Rata de transfer SATA (MB/s):600 Rata de transfer la scriere (MB/s):510 MTBF: 1.0 milioane ore controller sandforce SF-2281 garantie 36 de luni Intel SSD 530, 120 GB, SATA 3, 2.5 Rata de transfer la citire (MB/s):540 Rata de transfer SATA (MB/s):600 Rata de transfer la scriere (MB/s):490 MTBF: 1.2 milioane ore garantie 60 de luni Samsung 840 PRO EVO Basic, 128 GB, SATA 3 Rata de transfer la citire (MB/s):540 Rata de transfer SATA (MB/s):600 Rata de transfer la scriere (MB/s):410 MTBF: 1.5 milioane ore garantie 36 de luni Care din aceste modele vi se pare cel mai indicat? | ||||
Back to top | | ||||
| |||||
Iulica ∮ korg |
| ||||
![]() | Dupa caracteristicile Acestor 3 elemente cred ca Kingston este mai superior.Stiind ca e si o buna marca pe piata+caracteristicile descrise de tine. Chiar daca in caracteristici lipsesc citeva sute de mii ore ![]() [ Edited Thu May 07 2015, 09:47pm ] | ||||
Back to top | | ||||
| |||||
Administrator |
| ||||
Administrator![]() | SSD-urile INTEL sunt cele mai rezistente si fiabile in timp. [ Edited Thu May 07 2015, 11:46pm ] | ||||
Back to top | | ||||
| |||||
Mario |
| ||||
Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va. va recomand acest SSD, important desigur ca rezistenta in timp, dar si viteza de date pe care o puteti primi si scrie pe el, dupa parerea mea este cel mai reusit | |||||
Back to top | | ||||
![]() Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard |