Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Discuţii generale :: Ştiri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Se lansează YouTube Red: fără reclame, dar contra-cost
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
nexo
Thu Oct 22 2015, 08:25pm
Registered Member #1242
Joined: Sun Jan 11 2015, 08:00am
Posts: 112
Thanked 39 time in 28 post

În urmă unor lungi speculaţii, oficialii companiei americane au anunţat noul serviciu de streaming contra-cost intitulat YouTube Red.

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.

YouTube a anunţat în urmă cu câteva ore lansarea YouTube Red, noul serviciu streaming al companiei menit să ofere internauţilor cea mai bună experienţă pentru vizionarea de clipuri. Acesta va fi disponibil pe toate platformele pe care aveţi acum YouTube şi în cadrul tuturor aplicaţiilor omonime, cu menţiunea că va dura destul de mult până va fi disponibil în toate ţările de pe mapamond. Iniţial a fost disponibil doar celor din Statele Unite.

Timp de mulţi ani, fanii au cerut mai mult- mai multe opţiuni pentru urmărirea conţinutului, mai multe feluri în care să îşi susţină preferaţii, dar şi opţiunea de a se uita la videoclipuri fără a fi întrerupţi de reclame. Compania a anunţat recent că începând cu 28 octombrie, aceştia vor primi ce şi-au dorit prin lansarea YouTube Red, scrie Business Insider.

Noul serviciu vă va permite să urmăriţi videoclipuri pe YouTube fără a fi întrerupţi de reclame şi veţi putea salva videoclipuri pentru a le putea urmări pe telefon sau tabletă offline, totul pentru 9,99 dolari pe luna. Serviciul contra cost care va fi lansat pe 28 octombrie include şi o perioadă de probă de 30 de zile, oferită gratis.

YouTube Red se lansează doar în Statele Unite în prima etapă, începând cu 28 octombrie, urmând să fie extins treptat în alte teritorii. Trebuie menţionat că YouTube va continua să existe şi în varianta gratuită datorită reclamelor.

sursa

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.[ Edited Thu Oct 22 2015, 08:27pm ]    
Back to top
1 User said Thank to nexo for this Post :
 Iulica ∮ korg (22 Oct : 20:37)
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}