Forums
Forum KORG Pa & YAMAHA - Latest News forums, download seturi, anunturi instrumente muzicale :: Forums :: Studio Audio :: Soft |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Soft care face terta sau alta voce |
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
|
Author | Post | ||||
DanReTy |
| ||||
![]() Registered Member #392 Joined: Sun Aug 18 2013, 02:25PMLocation: Medias Posts: 119 Thanked 41 time in 31 post | Daca este un asemenea soft care dupa ce am scris linia melodica pe un portativ (sau cum va vrea soft-ul) si dupa ce stabilesc gama sa-mi creeze terta si/sau vocea a doua sau alta voce. Binenteles ca pe orga stiu sa fac lucrul acesta ,dar, vreau sa vad un program cam cum ar aranja o melodie. | ||||
Back to top | | ||||
Iulica ∮ korg |
| ||||
![]() | Incearca Melodyne , nu ma ocup de asa tip de inregistrari dar vezi aici daca face in cazul tau. ![]() ![]() [ Edited Sat Feb 06 2016, 11:32PM ] | ||||
Back to top | | ||||
| |||||
DanReTy |
| ||||
![]() Registered Member #392 Joined: Sun Aug 18 2013, 02:25PMLocation: Medias Posts: 119 Thanked 41 time in 31 post | Da este bun programul , dar ma gandeam la ceva care se scrie pe portativ cum sunt alea de scris partituri. | ||||
Back to top | | ||||
Dorel_mitica |
| ||||
![]() ![]() Registered Member #1407 Joined: Sat Mar 28 2015, 04:05PMLocation: Balti Posts: 41 Thanked 44 time in 27 post | pro tools ,sibelius, cubase ,finale . Cubase faci partitura in Score Editor. instalezi pluginsul Melodyne si executezi ca in video de sus . stiu ca melodyne exista si pentru cubase in versiune plugins. [ Edited Sun Feb 07 2016, 12:20AM ] | ||||
Back to top | | ||||
| |||||
DanReTy |
| ||||
![]() Registered Member #392 Joined: Sun Aug 18 2013, 02:25PMLocation: Medias Posts: 119 Thanked 41 time in 31 post | Dorel_mitica wrote ... pro tools ,sibelius, cubase ,finale . Cubase faci partitura in Score Editor. instalezi pluginsul Melodyne si executezi ca in video de sus . stiu ca melodyne exista si pentru cubase in versiune plugins. Am sa incerc cu sibelius ca vreau sa fie portativ | ||||
Back to top | | ||||
Administrator |
| ||||
Administrator![]() | Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va. Incearca acest soft de la Akay. Akai Professional DecaBuddy![]() Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va. [ Edited Sun Feb 07 2016, 10:10AM ] | ||||
Back to top | | ||||
| |||||
![]() Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard |