Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Discuţii generale :: Ştiri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Inspectorii ANAF, oaspeți nepoftiți la nunțile din Ploiești
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
nexo
Tue May 31 2016, 11:09pm
Registered Member #1242
Joined: Sun Jan 11 2015, 08:00am
Posts: 112
Thanked 39 time in 28 post

Mai mulți tineri care au avut proasta inspirație să-și organizeze petrecerile de nuntă în weekend-ul care a trecut au avut neplăcerea să se trezească la restaurant cu inspectorii ANAF.


Astfel că, în loc să petreacă alături de invitați, în cea mai fericită zi a vieții lor, tinerii proaspăt căsătoriți au fost nevoiți să dea explicații inspectorilor antifraudă.

"Au solicitat contractele pe care le aveau cu restaurantul. Din câte am înțeles, ginerică a fost sunat de inspectori chiar în momentul în care era la biserică. A fost chemat la local să vină cu acel contract. Omul s-a scuzat și a spus că o să vină, dar doar după ce se va termina slujba la biserică. Doar nu era să-și lase soția la altar și el să vină să explice ce și cât a cheltuit pentru petrecere. Vă dați seama că i-a pierit tot cheful de însurătoare, omului. " a povestit, sub protecția anonimatului, una dintre persoanele care a participat sâmbătă la o petrecere de nuntă unde invitați nepoftiți au fost și inspectorii ANAF.
Mai mult, bărbatul a povestit că mașinile inscripționate ANAF au rămas în fața localurilor din Nordul Ploieștiului, Nabucco și Lazarini, până târziu în noapte, astfel că invitații nu s-au simțit deloc bine, știindu-se supravegheați de inspectorii antifraudă.

„Mașinile lor erau parcate într-un loc nepermis, plus că la plecare au întors pe linia continuă. Nu le-a păsat de nimic. Vă dați seama că nimănui nu i-a mai ars de petrecere, să știi că ai garda la ușă. Eu nu știu ce au urmărit, ce au vrut să dovedească, dar nu mi se pare normal să se întâmple așa ceva, de parcă am fi toți niște mafioți, " a mai spus nuntașul

Acțiuni similare ale ANAF au mai avut loc la finele anului trecut și în prima zi a acestui an, atunci când inspectorii antifraudă au verificat restaurantele care au organizat petrecerile de Crăciun și Revelion.

În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de Revelion vândute, precum și încasările din acea seara, care nu au fost prinse în pachetele respective.

sursa

Pentru a accesa acest LINK, va rugam înregistraţi-va sau autentificaţi-va.

   
Back to top
Dorel_mitica
Tue Jun 14 2016, 09:57am
Registered Member #1407
Joined: Sat Mar 28 2015, 04:05pm
Location: Balti
Posts: 41
Thanked 44 time in 27 post
Si pe ei cine e controleaza? Ei nu fac nunti?botezuri? Apropo de linia continua, ANAF "talinii" astia fac scoala auto? sau ei cumpara permisul de conducere si tot cu banii nostri?
Back to top
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}