Forums

Forum YAMAHA - Latest News forums :: Forums :: Yamaha :: Tyros3
 
<< Previous thread | Next thread >>
Salvare set tyros 3
Moderators: Administrator, Iulica ∮ korg
Author Post
Administrator
Mon Mar 25 2013, 06:59pm
Administrator

Registered Member #1
Joined: Fri Mar 22 2013, 10:49am
Posts: 343
Thanked 122 time in 77 post

NU ! backup nu-ţi salvează tot din clapa ! Va trebui sa salvezi totul pe rand separat Pentru a salva Song, Stil, Pad Multi, registre Banca de memorie si Voice independent,
executa Copy & Paste pe HD-ul clapei ! ex. style-urile : te duci în user şi selectezi copy-all-ok te duci în hd creiezi un folder nou ,dai un name ,dai în folderul respectiv paste apoi la tonuri , song ,pads , sampler , registre la fel ca la style ! Practic modul de lucru este identic ca la pc , un sistem cu foldere u?or de utilizat doar ca salvarea sau încărcarea lor se face pe rand fiecare în "locaşul" lui...un minus la aceste clape este ca nu ştie sa salveze tot set-ul odată simultan şi la fel sa şi încarce ( aceasta funcţie nu e disponibila decît la pack-urile lor de la yamaha ) era bine dacă aveam şi noi posibilitatea sa ne salvam singuri "propriul pack" "set" la capitolul funcţii nu sunt lipsuri grave dar sunt cîteva totuşi cum ar mai fi şi lipsa "octavelor + - " pe tracuri în aranjor, care se poate rezolva doar din style edit !    
Back to top
1 User said Thank to Administrator for this Post :
 clauscco (14 Aug : 15:58)
teo
Fri May 10 2013, 11:03am
Registered Member #175
Joined: Fri May 10 2013, 10:50am
Posts: 6
Thanked 0 time in 0 post
multumim
Back to top
 

Jump:     Back to top

Legenda:
Administrator Principal, Administrator, Moderator, Membru Donator (Download Access) , Membru Standard

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Yamahaforum.ro

 

{+}